Gaza

IanBremmer-4F.Credit.Richard.Jopson-e1651689489187

Çfarë duhet të bëjë më pas Izraeli?  

Izraeli ka çdo të drejtë të mbrohet dhe të hakmerret kundër sulmeve ndaj qytetarëve të tij. Por vetëm për shkak se ky objektiv është i kuptueshëm, legjitim dhe i dëshirueshëm, nuk do të thotë se është i realizueshëm ose i mençur strategjikisht.