Revista Politike

Revista Politike

Tajvani, Çipet dhe Gjeopolitika

8OJ7M5u0S78D6trb

Vitet e fundit tensionet në Ngushticën e Tajvanit janë shtuar dhe mundësia e një sulmi Kinez ndaj ishullit më shumë se një aventurë sot ngjan me një realitet. Nevoja që vendet e botës të mbajnë një qëndrim në lidhje me…

Fatura e Luftës Ekonomike

RTS5X8V5
Shkaktimi i dëmeve materiale në këtë shkallë kundër Rusisë thjesht nuk mund të qëndrojë pa një ndryshim të politikëbërjes ndërkombëtare që shtrin mbështetjen ekonomike për ata që preken nga sanksionet.